Ondersteuning

Ondersteuning

Onze ambitie is een partner voor u te zijn in het voeren van uw praktijk

De tijd dat het volstond dat een labo enkel werkstukken afleverde ligt ver achter ons.  Door de implantologie en de digitalisatie wordt de know how van het labo een belangrijke factor in het succes van uw praktijk. Het is een uitdaging voor ons labo om u te ondersteunen waar wij het verschil kunnen maken.

Uitlenen

Even stilstaan bij wat u allemaal bij ons kan uitlenen:

schroevendraaierset implantologie - locator try inn sets (betalend) - Artex facebow - Gaugemeter (anti-snurk) - afdrukposten - E.max kleurschaal - Vertex gingivakleurschaal - Ceka sleutel - Gnatomat intra orale registratie - ...

Dat ietsje meer

Wij bezorgen u een nieuwe standaard afdruklepel retour.

Bij elke ortho, bleeching, mondbeschermer ontvangt u een beschermdoosje .

Individueel opdrachtformulier .

 

 

Mondpoeling

Helpende hand

Wij beschikken over twee patiëntenruimtes waar we in stijl kunnen ontvangen.  U kan bij ons terecht voor :  kleurbepaling  - kleurcorrectie - esthetische pas - technische ondersteuning  - digitaal afdrukken.

Gelieve altijd op voorhand een afspraak te maken.  Wij willen voor iedereen de nodige tijd kunnen maken.

 

 

 

Digitalisatie

Sinds 2000 zijn wij actief met cadcam in het labo,  sinds 2010 met digitale afdrukname.  Die ervaring delen we graag met u.

Wij bieden u de kans om bij ons op het labo onder begeleiding uw eerste digitale afdruk te nemen.  Wij komen ook tot bij u in de praktijk.

Wij hebben voor u een interessant voorstel voor een 3Shape Trios scanner